Rulouri-Exterioare.eu

Rulouri-Exterioare.eu

Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880

Avantaje – Rulouri Exterioare Aplicate

 • Rulourile exterioare aplicate se adapteaza oricarui tip de tamplarieSe intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare)
 • Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii, a variatiei de temperatura) comparativ cu produsele din lemn sau din tabla de otel
 • Siguranta in exploatare, functionare facila si silentioasa
 • Etansare buna a spatiilor pe care le protejeaza
 • Rulourile cu caseta suprapusa pot avea termoizolatie din polistiren, care imbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preintampina formarea condensului
 • Stabilitate dimensionala buna (de exemplu – lemnul se usuca si se deformeaza in timp)
 • Nu ocupa spatiu
 • Design placut
 • Reduc costurile de incalzire datorita stratului de aer izolator dintre fereastra si rulou, respectiv a spumei izolatoare polyuretan.
  Temperaturile din incaperi raman suportabile chiar si in cea mai mare canicula, reducand consumul de energie al instalatiei de climatizare cu 50-60%
 • Au o izolatie fonica excelenta – asigurand linistea casei.

Rulouri Exterioare Aplicate

Rulourile aplicate SK și SKP sunt concepute pentru a fi utilizate în principal în clădirile existente.

Avantajul acestor produse este fără îndoială faptul că ele nu necesită o pregătire specială pentru montaj, nefiind integrate în fereastră. Ca urmare, decizia de instalare a unui sistem de rulouri aplicate o putem lua în orice moment.

Rulourile exterioare Aplicate reprezinta solutia ideala pentru orice locuinta, datorita calitatilor incontestabile. Rulourile exterioare albe functioneaza ca o bariera termica dar si vizuala, protejandu-va atat de actiunea directa a soarelui, cat si de privirile nedorite.

Rulourile exterioare sunt concepute special pentru a tine la distanta caldura furnizata de razele solare si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase.

Lățime maximă: 3000 mm (2000 mm cu plase antiinsecte încorporate)

Înălțime maximă: 3200mm (2500mm cu plasă antiinsecte încorporată)

Arhitectura contemporana si tendintele moderne sugereaza ca utilizarea sistemelor de umbrire convenabile, estetic acceptabile si accesibile in aplicatii rezidentiale si comerciale. Combinand aceste atribute cu nevoi recente pentru rezistenta antiefractie, eficienta energetica, de control al luminii precum si pentru protectie impotriva intemperiilor severe.

Aceasta gama de posibilitati ofera arhitectilor si inginerilor flexibilitatea de a alege solutia corecta si sa integreze rulouri in proiectarea cladirii. Cu obiectivul de functionalitate si durabilitate lunga perioada de timp corespunzatoare designul nostru foloseste numeroase inovatii, cum ar fi accesorii care permit lamelele pentru a muta lin si perfect in carcasa cutie si profile special armat la punctele in care declansatorul de rulare este in mare parte tensionate, asigurand durabilitate si linistita operatie de-a lungul timpului. Cele mai importante caracteristici ale filozofiei si nevoile de spatiu de birou contemporan de design sunt functionalitate si flexibilitate.

Rulourile aplicate se pot monta:

INTRE GLAFURI PE TAMPLARIE

INTRE GLAFURI PE TAMPLARIE

INTRE GLAFURI PE TAMPLARIE

Lamelele folosite pentru Rulouri exterioare

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu lamela de 39mm, 45mm sau 55mm.

Tipuri de actionare pentru Rulourile exterioare

Culori disponibile

Argintiu

Alb

Gri

Gri Antracit

Maro

Maro Inchis

Stejat Auriu

Nuc

Wenge

Mahon

Click pentru mai multe culori