Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880

Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880
 • Sunt potrivite atat penrtru construcii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, hale sau mall-uri;
 • Izoleaza termic si fonic datorita faptului ca sunt confectionate din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica;
 • Ocupa spatiu foarte mic, astfel incat accesibilitatea in garaj este sporita si, pe deasupra, spatiul din garaj poate fi utilizat la maxim pentru lucrurile importante;
 • Actionarea poate fi manuala sau automata;
 • Este deosebit de silentioasa;
 • Iti ofera confort in actionare;
 • Instalarea se face foarte usor din interiorul garajului;
 • Este prevazuta si cu un sistem de siguranta, care se actioneaza la intalnirea obstacolelor;
 • Iti ofera siguranta antiefractie sporita, inchiderea si izolarea fiind performante;
 • Rezista foarte bine in cazul intemperiilor, a  frigului sau a caniculei;
 • Sunt rezistente in timp, solide si compacte, fiind o investitie buna.

Avantaje Usi Garaj

Brosura tehnica
Brosura usi garaj

Usi garaj tip Rulou

Ușa de garaj roll-up este o soluție perfectă atât pentru garajele în construcție, cât și pentru clădirile deja existente. Acestea constituie o securitate pentru deschiderile de construcții, garaje, depozitare și facilități de vânzare cu amănuntul împotriva accesului neautorizat și a condițiilor meteorologice.

Ușa de garaj înfășurată în cutia de tip SK are un capac de acces tăiat la un unghi de 45 °, având o structură simplă și care permite accesul ușor la perdea și la acționarea porții. Este cel mai popular sistem existent. Ușa poate fi montată pe fațadă, devenind astfel un element decorativ, sau în adâncul sau în interiorul clădirii.

Arhitectura contemporana si tendintele moderne sugereaza ca utilizarea sistemelor de umbrire convenabile, estetic acceptabile si accesibile in aplicatii rezidentiale si comerciale. Combinand aceste atribute cu nevoi recente pentru rezistenta antiefractie, eficienta energetica, de control al luminii precum si pentru protectie impotriva intemperiilor severe.

Aceasta gama de posibilitati ofera arhitectilor si inginerilor flexibilitatea de a alege solutia corecta si sa integreze rulouri in proiectarea cladirii. Cu obiectivul de functionalitate si durabilitate lunga perioada de timp corespunzatoare designul nostru foloseste numeroase inovatii, cum ar fi accesorii care permit lamelele pentru a muta lin si perfect in carcasa cutie si profile special armat la punctele in care declansatorul de rulare este in mare parte tensionate, asigurand durabilitate si linistita operatie de-a lungul timpului. Cele mai importante caracteristici ale filozofiei si nevoile de spatiu de birou contemporan de design sunt functionalitate si flexibilitate.

Lamelele folosite pentru Usi Garaj tip rulou

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu lamela de 55mm, 77mm

Lamela 55

Lamela 77

Tipuri de actionare pentru Usi Garaj

Culori disponibile

Argintiu

Alb

Gri

Gri Antracit

Maro

Maro Inchis

Stejat Auriu

Nuc

Wenge

Mahon

Click pentru mai multe culori