Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880

Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880

Avantajele Rulourilor Suprapuse

  • Se adapteaza oricarui tip de tamplarie
  • Se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare)
  • Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii, a variatiei de temperatura) comparativ cu produsele din lemn sau din tabla de otel
  • Siguranta in exploatare, functionare facila si silentioasa
  • Etansare buna a spatiilor pe care le protejeaza – rulourile cu caseta suprapusa pot avea termoizolatie din polistiren, care imbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preintampina formarea condensului
  • Stabilitate dimensionala buna (de exemplu – lemnul se usuca si se deformeaza in timp)
  • Reduc costurile de incalzire datorita stratului de aer izolator dintre fereastra si rulou respectiv a spumei izolatoare polyuretan.

Rulouri Suprapuse

Rulourile suprapuse sunt rulourile care se monteaza odata cu tamplaria . Este recomandat folosirea acestor rulouri atunci cand clientul nu are inca montata tamplaria PVC la casa sau se doreste schimbarea acesteia.

Elementul principal al acestui produs este caseta, care a fost realizată dintr-un material special proiectat, care se caracterizează prin proprietăți termice foarte bune. Aceasta este disponibilă în două dimensiuni: 260 x 260mm și 300 x 300mm.

Asamblarea casetei este foarte rapidă și simplă. Aceasta constă în montarea directă a casetei pe cadrul ferestrei prin intermediul unui profil adaptiv selectat în mod corespunzător (prin introducere sau înclichetare).

Utilizarea acestui tip de construcţie permite utilizarea acestei soluţii atât în clădirile nou construite, cât și în cele existente în timpul înlocuirii tâmplăriei de ferestre.

Arhitectura contemporana si tendintele moderne sugereaza ca utilizarea sistemelor de umbrire convenabile, estetic acceptabile si accesibile in aplicatii rezidentiale si comerciale. Combinand aceste atribute cu nevoi recente pentru rezistenta antiefractie, eficienta energetica, de control al luminii precum si pentru protectie impotriva intemperiilor severe.

Aceasta gama de posibilitati ofera arhitectilor si inginerilor flexibilitatea de a alege solutia corecta si sa integreze rulouri in proiectarea cladirii. Cu obiectivul de functionalitate si durabilitate lunga perioada de timp corespunzatoare designul nostru foloseste numeroase inovatii, cum ar fi accesorii care permit lamelele pentru a muta lin si perfect in carcasa cutie si profile special armat la punctele in care declansatorul de rulare este in mare parte tensionate, asigurand durabilitate si linistita operatie de-a lungul timpului. Cele mai importante caracteristici ale filozofiei si nevoile de spatiu de birou contemporan de design sunt functionalitate si flexibilitate.

Lamelele folosite pentru Rulouri exterioare

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu lamela de 39mm, 45mm sau 55mm.

Tipuri de actionare pentru Rulourile exterioare

Culori disponibile

Argintiu

Alb

Gri

Gri Antracit

Maro

Maro Inchis

Stejat Auriu

Nuc

Wenge

Mahon

Click pentru mai multe culori