Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880

Rulouri-Exterioare.eu

Telefon: 0745080880

Avantajele Rulourilor Tencuibile

  • Sistemele aplicate de rulouri exterioare din aluminiu sunt concepute pentru montare mai ales la constructiile noi, dar si la cele existente.
  • Rulourile pot fi realizate si cu plasa de insecte incorporata in acceasi carcasa, plasa de insecte fiind pe toata suprafata geamului sau doar pe partea deschizibila.
  • Plasa de insecte incorporata actioneaza independent de covorul de lamele, astfel puteti sa actionati doar plasa sau doar ruloul.
  • Sistemul de caseta tencubila se integreaza perfect in designul oricarei cladiri nefiind vizibila caseta, vizitarea facandu-se prin partea inferioara.
  • Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.
  • Elementele din aluminiu de înalta calitate sunt mai rezistente la abraziune si intemperii.
  • O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor, optional se pot monta si sisteme antiefractie care nu permit ridicarea rulourilor din exterior
  • În plus, aceste sisteme de rulouri contribuie la o Izolarea fonica si termica a cladirii, ceea ce permite atât o reducere consistenta a cheltuielilor cu încalzirea în sezonul rece, dar si racoare la interior în sezonul cald.

Rulouri Tencuibile

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. Jaluziile in sistemul SP si se compun in finisarea exterioara a cladirii prin intergrare completa. Celelalte elemente, adica cutia de revizie si indrumatoarele, pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei. Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf, ce asigura o inalta calitate si rezistenta a produsului. Constructia moderna a cutiei SP permite realizarea de lucrari de conservare si servisare a elementelor mecanice ale ruloului fara deranjarea locatarilor. Actionarea ruloului poate fi fie manual, fie electric cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila. La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior.

Arhitectura contemporana si tendintele moderne sugereaza ca utilizarea sistemelor de umbrire convenabile, estetic acceptabile si accesibile in aplicatii rezidentiale si comerciale. Combinand aceste atribute cu nevoi recente pentru rezistenta antiefractie, eficienta energetica, de control al luminii precum si pentru protectie impotriva intemperiilor severe.

Aceasta gama de posibilitati ofera arhitectilor si inginerilor flexibilitatea de a alege solutia corecta si sa integreze rulouri in proiectarea cladirii. Cu obiectivul de functionalitate si durabilitate lunga perioada de timp corespunzatoare designul nostru foloseste numeroase inovatii, cum ar fi accesorii care permit lamelele pentru a muta lin si perfect in carcasa cutie si profile special armat la punctele in care declansatorul de rulare este in mare parte tensionate, asigurand durabilitate si linistita operatie de-a lungul timpului. Cele mai importante caracteristici ale filozofiei si nevoile de spatiu de birou contemporan de design sunt functionalitate si flexibilitate.

Lamelele folosite pentru Rulouri exterioare

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu lamela de 39mm, 45mm sau 55mm.

Tipuri de actionare pentru Rulourile exterioare

Culori disponibile

Argintiu

Alb

Gri

Gri Antracit

Maro

Maro Inchis

Stejat Auriu

Nuc

Wenge

Mahon

Click pentru mai multe culori